Tips voor het kopen van sinterklaascadeaus voor hem

Ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor mannen? Het kan soms best lastig zijn om iets te verzinnen, vooral als er geen verlanglijstje met wensen is. Toch wil je je vader, broer, opa of vriend natuurlijk wel verrassen met een cadeau waar hij blij mee is. Met deze tips kun je voor ieder budget een cadeau voor hem vinden.


Geef een geurtje cadeau

Sinterklaas cadeau voor een manVeel mannen gebruiken na het scheren een aftershave. Een parfum of aftershave is dan ook een leuk sinterklaascadeau om te geven aan een man. Het is iets dat de man vaak sowieso al nodig heeft, en bovendien zit het in een mooie verpakking. Aftershaves en parfums zijn geschikt voor elk budget. Zo kun je al een aftershave of parfum kopen voor een paar euro bij de drogist. Test de geur wel even, zodat je zeker weet dat hij lekker ruikt. Daarnaast zijn er ook luxe geurtjes te krijgen bij parfumeries.

 

-

Een tijdschrift voor mannen

Tijdschriften zijn ook goede sinterklaascadeaus. Er zijn namelijk veel verschillende tijdschriften te verkrijgen. Bovendien hoef je niet er lang naar te zoeken. In de meeste supermarkten vind je wel een tijdschriftenrek met volop keuze voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan autobladen, muziektijdschriften en sportmagazines. Tijdschriften zijn geschikt als klein schoencadeau, maar er zijn ook duurdere bladen te koop. Zo is er voor ieder wat wils. Als het een dik tijdschrift is, is het een geschenk waar de ontvanger langere tijd plezier van heeft.


Sinterklaascadeau voor zijn hobby

Tip: als hij een hobby heeft, kun je een cadeau geven dat met die hobby te maken heeft. Is hij bijvoorbeeld een muziekfan, dan kun je denken aan een nieuwe koptelefoon, een accessoire voor een muziekinstrument of (bij een ruimer budget) een concertkaartje. Houdt hij van klussen? Misschien wil hij voor Sinterklaas wel een nieuwe boor of een set schroeven. Kortom, kijk of hij een hobby heeft en bedenk daar een passend cadeau bij dat je met pakjesavond of in zijn schoen kunt geven.

Snoepgoed als sinterklaascadeau

Tot slot doet sinterklaassnoep het altijd goed. Als je hem niet goed genoeg kent om te weten welke geur hij lekker vindt, welk tijdschrift hij leuk zou vinden of wat zijn hobby’s zijn, dan kun je altijd nog voor snoep gaan. In december vind je overal pepernoten, mooi versierde chocoladeletters, figuurtjes van marsepein, speculaas en taaitaai. Stel een leuk pakket samen en pak het mooi in. Nu nog een gedicht erbij en hij zal je sinterklaascadeau vast leuk vinden.