Zo scoor je goedkoop je sinterklaascadeaus

Sinterklaas is weer in het land. En ieder jaar geeft dat een enorme druk op de schouders van alle ‘hulpsinterklazen’ met kinderen. Voor je het weet loop je winkel in, winkel uit en kom je alsnog met lege handen thuis. Wil je voor een beperkt budget, laten we zeggen zo’n 10 tot 15 euro geschikte sinterklaascadeaus halen? Dat is helemaal niet moeilijk, je kunt erg leuk speelgoed vinden in deze prijsklasse, maar hier volgen nog enkele handige tips:


Hoe haal je de juiste sinterklaascadeaus?

Sinterklaas cadeau voor weinig

Peil vooraf de wensen van de kinderen. Of de kinderen nu wel of niet in de goedheilig man geloven, het halen van juiste cadeaus is van groot belang. Het meest effectief is door de kinderen tijdig een verlanglijstje te laten maken. Wacht in ieder geval hiermee totdat Sinterklaas in Nederland is aangekomen, dan leeft het onder de kinderen en is het heel geloofwaardig dat de lijstjes bij de Sint bezorgd worden. De jongste kinderen kun je bijvoorbeeld plaatjes laten knippen uit speelgoedboeken en opplakken. Hierdoor krijg je op z’n minst richtlijnen bij de zoektocht.

 

-

<

Online slagen voor pakjesavond

Bij veel online webshops kun je vrij eenvoudig cadeaus op prijs zoeken. Hierdoor krijg je meteen een overzicht van alle geschikte sinterklaascadeaus binnen het gekozen budget. Het loont hierbij om, als deze er is, de pagina met sales of afgeprijsde artikelen te bekijken, hier kunnen vaak erg leuke acties bij staan.


Bij winkels shoppen en toch eenvoudig binnen budget blijven

Als je liever de stad ingaat voor het scoren van passende sinterklaascadeaus, dat kan natuurlijk ook. Het voordeel van het zelf halen van cadeaus in de winkel is dat je het speelgoed in handen hebt. Hierdoor kan je beter bepalen of het aan de wensen van je kind zal voldoen. Is het groot genoeg? Is de kwaliteit goed, voelt het materiaal stevig? Dat zijn vragen waar je meteen antwoord op krijgt. Houdt bij halen van de cadeaus in de winkel rekening met aanbiedingen. Bekijk de folders regelmatig en ga bij verschillende winkels langs. Dit kan je enorm veel besparen.

Hopelijk heb je genoeg tips opgedaan om met goede moed en veel zin op pad te gaan of lekker thuis op de bank op zoek te gaan naar een goedkoop, maar toch ontzettend leuk sinterklaascadeau. Veel succes!