Tip: Doe je sinterklaasaankopen en krijg er ook nog eens wat voor terug

Nee, dit is geen advertentie van één bepaalde winkel om je te verleiden hier je inkopen te doen. Je kunt bij de meest uiteenlopende winkels gebruik maken van cashback acties of kortingscodes. Als je eenmaal bewust bent van de mogelijkheden van cashback of kortingscodes gaat er een wereld voor je open. Het is een goede manier om enorm te besparen op de uitgaven in de sinterklaastijd en zo kun je ook nog eens iets leuks voor jezelf kopen.


Wat houdt cashback precies in?

Sinterklaas cadeau cashback

Als je cashback naar het Nederlands vertaalt betekent dit letterlijk: geld terug. Dat is ook het principe van de cashback websites. Om gebruik te maken van een van de vele cashbackwebsites meld je je eenmalig bij een van de sites aan. Vervolgens kun je via deze website naar je gewenste onlineshop doorklikken en doe je vervolgens je online-inkopen. Na betaling krijg je een gedeelte van het aankoopbedrag terug. Het principe hierachter is dat de cashbackwebsite commissie ontvangt van de online shops en de online shops krijgen op hun beurt meer klanten door de doorverwijzingen vanaf de cashbacksite Het is dus een win-winsituatie.

 

-

Hoe maak ik optimaal gebruik van kortingscodes voor mijn aankopen?

Af en toe ontvang je waarschijnlijk wel eens een mail met een interessante kortingsacties van online winkels. Hierbij kan je gebruik maken van kortingscodes bij je online aankopen. Je kan echter ook gebruik maken van kortingscodes bij het doen van je sinterklaasinkopen. Er zijn speciale websites die kortingscodes verzamelen van uiteenlopende winkels. Je kan zoeken of de winkel naar keuze erbij staat en of er een actuele kortingscode voor beschikbaar is. Is dit het geval? Bingo! Dan krijg je mooi korting op de aankoop.

Met bovenstaande tips kun je een hoop geld besparen op de aankoop van de sinterklaascadeaus. Als de Sint dat eens eerder had geweten! Maar je bent nooit te oud om te leren. Als je beide methodes combineert en het op alle cadeaus toepast kan de besparing flink oplopen. Probeer het eens uit, dan blijft er extra geld over voor pepernoten, chocoladeletters en ander snoepgoed. Een heerlijk avondje toegewenst!